Optiek Stassar is een familiebedrijf opgestart in 1952 door Herman Stassar. De vestigingen Dongen en Baarle-Nassau (Noord-Brabant) zijn gelegen op A-locaties in winkelcentra en worden inmiddels geleid door zijn kleinzoon Bas Michielsen. Optiek Stassar is dé specialist in oogzorg, optometrie, brillen en contactlenzen waar de gezondheid van het oog voorop staat. Bij Optiek Stassar werkt een hecht team van erkend opgeleide opticiens, optometristen, contactlensspecialisten en verkoopmedewerk(st)ers.

Over ons

 Optiek Stassar 2017 Looiersplein 22 Dongen  tel: 0162-312693                               St. Annaplein 14 Baarle-Nassau  tel: 013-507 0121 Bas Joeri Frank Suzanne Laila Fanny Amy Barbara Louis
vacature voor Opticien, Opticien-Contactlensspecialist of Optometrist Ter uitbreiding van het team zijn wij op zoek naar een gediplomeerd opticien, een opticien- contactlensspecialist of een optometrist (evt. studerende hiervoor). Zowel een fulltime als parttime dienstverband is bespreekbaar. Is voor jou kwaliteit belangrijk en wil je samenwerken met professionals? Spreekt het je aan om in een moderne zaak te werken, waar oogzorg, brilmode en auditieve zorg hand in hand gaan? Ben je klant- en servicegericht en beschik je over goede commerciële en sociale vaardigheden? Reageer dan direct! Wij bieden je een fijne werkplek. Neem contact op met Bas Michielsen door je CV te sturen naar bas@optiekstassar.nl of te bellen naar 06- 15500303.
Optiek Stassar is een familiebedrijf opgestart in 1952 door Herman Stassar. De vestigingen Dongen en Baarle- Nassau (Noord-Brabant) zijn gelegen op A-locaties in winkelcentra en worden inmiddels geleid door zijn kleinzoon Bas Michielsen. Optiek Stassar is dé specialist in oogzorg, optometrie, brillen en contactlenzen waar de gezondheid van het oog voorop staat. Bij Optiek Stassar werkt een hecht team van erkend opgeleide opticiens, optometristen, contactlensspecialisten en verkoopmedewerk(st)ers.

Over ons

Bas
Joeri
Frank
Suzanne
Laila
Fanny
Amy
Barbara Looiersplein 22 Dongen   			St. Annaplein 14 Baarle-Nassau  tel: 0162-312693 					tel: 013-507 0121 Optiek Stassar 2017 Louis
vacature voor Opticien, Opticien- Contactlensspecialist of Optometrist Ter uitbreiding van het team zijn wij op zoek naar een gediplomeerd opticien, een opticien-contactlensspecialist of een optometrist (evt. studerende hiervoor). Zowel een fulltime als parttime dienstverband is bespreekbaar. Is voor jou kwaliteit belangrijk en wil je samenwerken met professionals? Spreekt het je aan om in een moderne zaak te werken, waar oogzorg, brilmode en auditieve zorg hand in hand gaan? Ben je klant- en servicegericht en beschik je over goede commerciële en sociale vaardigheden? Reageer dan direct! Wij bieden je een fijne werkplek. Neem contact op met Bas Michielsen door je CV te sturen naar bas@optiekstassar.nl of te bellen naar 06- 15500303.