OOGARTS Oogarts dr. Mathijs van de Put is werkzaam bij Oogkliniek Midden Brabant.  Optiek Stassar is de samenwerking aangegaan met Oogkliniek Midden Brabant voor het uitvoeren van oogmetingen die nodig zijn voor een rijbewijskeuring (CBR-keuring).
Looiersplein 22 Dongen   tel: 0162-312693                                                                                       St. Annaplein 14 Baarle-Nassau   tel: 013-507 0121 
© Optiek Stassar 2021
U kunt bij Optiek Stassar terecht voor het uitvoeren van oogmetingen die nodig zijn voor een rijbewijskeuring (CBR-keuring). Optiek Stassar werkt hiervoor samen met oogarts dr. Mathijs van de Put.   Een optometrist van Optiek Stassar doet de nauwkeurige voormetingen. In een vervolgafspraak bij Optiek Stassar keurt oogarts dr. Mathijs van de Put uw oogmeting.  De oogarts kan die keuring direct digitaal doorgeven aan het CBR via ZorgDomein.   Oogarts dr. Mathijs van de Put is regelmatig aanwezig bij Optiek Stassar in Dongen en Baarle-Nassau. U kunt hiervoor een afspraak maken via Optiek Stassar. RIJBEWIJSKEURING (CBR)
Neem contact op
© Optiek Stassar 2021
Looiersplein 22 Dongen          St. Annaplein 14 Baarle-Nassau   tel: 0162-312693                 tel: 013-507 0121
OOGARTS
Oogarts dr. Mathijs van de Put is werkzaam bij Oogkliniek Midden Brabant. Optiek Stassar is de samenwerking aangegaan met Oogkliniek Midden Brabant voor het uitvoeren van oogmetingen die nodig zijn voor een rijbewijskeuring (CBR-keuring).
U kunt bij Optiek Stassar terecht voor het uitvoeren van oogmetingen die nodig zijn voor een rijbewijskeuring (CBR-keuring). Optiek Stassar werkt hiervoor samen met oogarts dr. Mathijs van de Put. Een optometrist van Optiek Stassar doet de nauwkeurige voormetingen. In een vervolgafspraak bij Optiek Stassar keurt oogarts dr. Mathijs van de Put uw oogmeting. De oogarts kan die keuring direct digitaal doorgeven aan het CBR via ZorgDomein. Oogarts dr. Mathijs van de Put is regelmatig aanwezig bij Optiek Stassar in Dongen en Baarle-Nassau. U kunt hiervoor een afspraak maken via Optiek Stassar.
Neem contact op
RIJBEWIJSKEURING (CBR)