Looiersplein 22 Dongen   tel: 0162-312693                                                                                       St. Annaplein 14 Baarle-Nassau   tel: 013-507 0121 
© Optiek Stassar 2021
Optiek Stassar heeft vestigingen in Dongen en Baarle-Nassau (Noord-Brabant). Beide winkels zijn gelegen op A-locaties in winkelcentra en zijn uitstekend per auto te bereiken met voldoende gratis parkeergelegenheid. ONZE WINKELS
ONS TEAM
Bij Optiek Stassar werkt een hecht team van erkend opgeleide opticiens, optometristen, contactlensspecialsten en verkoopmede- werksters.
Bas Joeri Frank Suzanne Louis Laila Narges Charlotte
© Optiek Stassar 2021
Looiersplein 22 Dongen          St. Annaplein 14 Baarle-Nassau   tel: 0162-312693                 tel: 013-507 0121
Optiek Stassar zit al 3 generaties in de familie en is een zelfstandige optiekzaak met vestigingen in Dongen en Baarle-Nassau (Noord-Brabant). Optiek Stassar is dé specialist in oogzorg, optometrie, brillen en contactlenzen waar de gezondheid van het oog voorop staat. Opticiens bij Optiek Stassar hebben een MBO opleiding en contactlensspecialisten een post-MBO voor het professioneel kunnen aanmeten van brillen en lenzen. Onze optometristen hebben een erkende HBO opleiding en zijn gespecialiseerd in het uitvoeren van oogmetingen en  opsporen van afwijkingen of ziektes aan het oog. Tevens beschikt Optiek Stassar over de nieuwste innovatieve meetapparatuur, zoals een OCT scan, waardoor we garant kunnen staan voor vakmanschap. Optiek Stassar is aangesloten bij de vereniging van optometristen (OVN) en de algemene vereniging van contactlens specialisten (ANVC). Meerdere keren per jaar wonen wij bijscholingen en congressen van deze organisaties bij waardoor onze kennis en expertise rondom oogzorg op een hoog niveau blijft.
OVER ONS
Optiek Stassar heeft vestigingen in Dongen en Baarle-Nassau (Noord- Brabant). Beide winkels zijn gelegen op A-locaties in winkelcentra en zijn uitstekend per auto te bereiken met voldoende gratis parkeergelegenheid.
ONZE WINKELS
ONS TEAM Bas Joeri Frank Suzanne Louis Laila Narges Charlotte Bij Optiek Stassar werkt een hecht team van erkend opgeleide opticiens, optometristen, contactlensspecialsten en verkoopmedewerksters.